Ερευνητικά ενδιαφέροντα: α. Χημεία και Βιοχημεία πρωτεϊνών, β. Μελέτη πεπτιδικού προφίλ, απομόνωση και χαρακτηρισμός πεπτιδίων - ανάλυση αμινοξέων και βιογενών αμινών με ενόργανες μεθόδους χημικής ανάλυσης, γ. Ανάλυση και διερεύνηση συστατικών των τροφίμων με ιδιαίτερο βιολογικό ενδιαφέρον, δ. Εκτίμηση της πεπτικότητας συστατικών με in vitro τεχνικές, ε. Καταγραφή και αξιολόγηση διατροφικών συνηθειών και διατροφικής πρόσληψης διάφορων πληθυσμιακών ομάδων και στ. Μελέτη και προσδιορισμός μεταβολιτών σε βιολογικά υγρά (π.χ. αμνιακό υγρό, πλάσμα, ούρα).